Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cebulaczki

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 50 dag
margaryna 20 dag
mąka 50 dag
cebula 4 szt
masło 1 łyżki
pieprz, sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: cebulaczki

twaróg rozdrabiamy dodajemy margarynę i mąkę wyrabiamy cebule kroimy w pół plastry i podsmażamy doprawiamy do smaku studzimy ciasto rozwałkowujemy wykrawamy szklanką krążki nakładamy po porcji cebuli i zalepiamy brzegi pieczemy ok 20 minut w temp 200*c

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 18.06.2012 08:02
coś nowego :) podoba mi się :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak