Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Gotujemy szparagi do miękkości w wodzie z dodatkiem soli i cukru. W międzyczasie szykujemy zasmażkę z masła i mąki.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    a jak gotować szparagi, jak długo?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aga20

    zależy od szaparagów i ich grubości. Ale zawsze do miękkości;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    smakowicie brzmi
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    najprostsze wykwintne danie jakie w życiu widziałem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !