Sposób przygotowania

Ryż gotujemy 10 minut. Mięso mielimy z czerstwa bułka namoczoną w wodzie.Dodajemy ryż ,solimy i pieprzymy do smaku.Kapustę gotujemy kilka minut, tak żeby liście odchodziły.Napełniamy liście farszem.Gotujemy do miękkości.Pod koniec dodajemy sos pomidorowy i koncentrat (można zaprawić mąką). Gołąbki jak postoją, przejdą smakiem są jeszcze lepsze.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    świetnie wyglądają :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    bardzo lubie gołąbki z włoskiej kapusty
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    mniam :)
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    a ja wolę z kaszą:)
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    gołąbki już chodzą za mną z miesiąc... pyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !