Sposób przygotowania

Śledzie (płaty) wymoczyć ok.2 godziny, osączyć, pokroić na ok.3 cm kawałki.Kukurydzę w kolbach pokroić na kawałki, ziarna kukurydzy osączyć.Paprykę i ogórki konserwowe pokroić .Fasolkę z puszki wypłukać i osączyć.
Wodę, ocet, olej i pieprz wymieszać i zalać wszystkie składniki, wymieszać dokładnie.Odstawić na 1-2 dni, by smaki się przegryzły.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubię wszystko co ze śledzi ,szkoda że nie podziela tego moja rodzina
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    u mnie też tak jest - ja lubię a chłopaki kręcą nosem...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Moja mama bylaby uradowana, gdybym podala jej miseczke z taka zawartoscia, uwielbia sledziki.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    super śledzie choć za nimi nie przepadam
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ach.....te śledziki......pychota!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    uwielbiam śledziki
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    koniecznie muszę wypróbować, ja też uwielbiam śledziki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    uwielbiam śledzie, fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !