Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 10 sztuk
pieczarki 30 dag
cebula 1 sztuka
szczypiorek do smaku
majonez do smaku
szynka 4-5 plasterki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Jajka gotujemy na twardo. Pieczarki obieramy , kroimy w kostkę, . Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, podduszamy. Po chwili dodajemy do niej pieczarki i wszytsko razem podduszamy... Szczypiorek drobno siekamy. Jajka obieramy ze skorupki, wyjmujemy żółtka. Wedline kroimy w drobną kosteczkę (wedlina jest w plasterkach) Wszystko ze sobą łączymy, dokladnie mieszamy i wykladamy do białek jajkowych. Na wierzch kladziemy majonez.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 22.08.2012 18:32
super
Angelika10 06.07.2012 21:55
Pyszne.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak