Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Kapustę zetrzeć na tarce o dużych oczkach lub bardzo drobno poszatkować. Posolić i odstawić na pół godziny. Ryż ugotować wg przepisu na opakowaniu.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super przepis!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    no,no nire głupie.....
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jestem ciekawa jak smakują
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    takich jeszcze nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo apetyczne
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    podobnie robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    też dodaję kaszę
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysł bardzo mi się podoba
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutkie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo apetyczne gołąbki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    smaczne gołąbeczki
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    robiłam kiedyś, dobre !!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !