Sposób przygotowania

Wszystkie zioła zmieszać i obtoczyć w niej plaster karkówki w zależności jak kto lubi rozbić go lub nie.
Następnie obtoczyć w mące pszennej. Rozbić i roztrzepać jajko i obtoczyć w nim kotleta, a następnie w bułce tartej.
Na rozgrzany na patelni olej położyć kotleta i piec to z jednej strony to z drugiej, około 7-8 min.

Na wierzch ukrój plasterek masełka czosnkowego lub innego, jak wolisz :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wolę kotlety z karkówki niż ze schabu środkowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    halina55

    Pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    super wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    karkówkę lubie jeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ale pyszności :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Super
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    pożywne i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Moje ulubione kotlety z karkówki:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Przepis interesujący, zdjęcie aż ślinka cieknie - po prostu trzeba wypróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    takie "schabowe" nie są takie suche jak te tradycyjne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszny obiadek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super karkówka , uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !