Sposób przygotowania

Ugotowane jajka obrać ze skorupki i przekroić wzdłuż. Szczypiorek opłukać i posiekać. Jajka ułożyć na talerzyku, posypać solę i pieprzem. Na każde jajko położyć łyżkę majonezu. A następnie posypać całość szczypiorkiem i udekorować groszkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    dobre jajka
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pieknie wygladaja
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    apetyczne
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    super jajeczka, aż ślinka leci
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pięknie wyglądają,pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !