Sposób przygotowania

Pory oczyścić, umyć, odciać zielone części a jasne pokroić w ciękie plasterki, zalać wrzątkiem i po chwili odcedzić. Ugotowane jajka na twardo drobno posiekać lub zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dołożyć do porów. Dodać posiekane w kostkę ogórki i posiekaną natkę, majonez, musztardę, sól, pieprz odrobinę cukru, starannie wymieszać.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    ja dodaję jeszcze jabłko,ale ten przepis tez jest super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    kupiłam pory i już się z nią zabieram!
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pycha
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !