Sposób przygotowania

Ciasto francuskie kroimy na 16 kwadratów, widelcem nakłuwamy dziurki.
Na każdy kwadrat dodać łyżeczkę bakali i zawijać w rulony, koperty, w kształty jakie nam przyjdą do głowy;) Ciastka posmarować rozkłóconym jajkiem i obsypać cukrem.
Wstawić do nagrzanego piekarnika do 200*C i piec do zarumienienia około 15 minut - z termoobiegiem.
Smacznego;-)

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakosz1988

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    nazwa super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    na pewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !