Sposób przygotowania

Śmietanę kremówkę ubić. Podzielić ją na dwie części, do jednej dodać cukier puder i dalej ubić, do drugiej dodać kakao i ubić. Biszkopty maczać w mleku. Dawać na dno pucharka lub szklanki, na przemian dawać śmietanę białą i brązową.
Można również dawać kolejne warstwy biszkoptów. Na koniec udekorować można biszkoptami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    oj szkoda że tak późno, z chęcią bym taki deserek zjadła
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !