Sposób przygotowania

mieso kroje na male kawalki i podsmazam na oleju przez kilka munut, dodaje papryke w paski i piorka cebuli, podlewam 2 szklankami wody i dusze z przyprawa do gulaszu ok. 40 minut, gdy miesko bedzie miekkie dodaje wczesniej przygotowana kasze kuskus, mieszam i podaje jako samodzielne danie obiadowe.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    do kaszy gryczanej też pasuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super danie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje i polecam pomysl na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !