Sposób przygotowania

Kaszę gotujemy z dodatkiem kostki bulionowej warzywnej .Po ugotowaniu odcedzamy ,studzimy . Kalafior tniemy na rózyczki ,fasolkę obieramy ,groszek płuczemy .warzywa gotujemy na parze . Ugotowane warzywa łączymy z kaszą na patelni .dodajemy łyżeczkę masła ,solimy do smaku .Robimy sos czosnkowy .Do śmietany dodajemy majonez i wyciśnięty czosnek -mieszamy .Dymkę siekamy dodajemy do sosu ,soli całość do smaku .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ależ to musi być pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    prosto i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !