Sposób przygotowania

Rybę myjemy, osuszamy i usuwamy ości. Kroimy na mniejsze kawałki i skrapiamy sokiem z cytryny i nacieramy przyprawami. Sezam wsypujemy na patelnię Actifry i ustawiamy na 2 minuty. Po tym czasie przesypujemy do pojemniczka i układamy rybę na patelni.Polewamy 1/2 miarki oleju i smażymy 10 minut , pilnując aby ryba równomiernie się smażyła. Przekładamy na talerzyk i posypujemy ziarnami sezamu. Podajemy z puree z marchewki. Całkowity czas smażenia : 12 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    idealne przepis dla mojej rodziny! świetny, po prostu świetny!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !