Sposób przygotowania

Bagietkę kroimy na mniejsze kromki i zapiekamy w piekarniku w 180 C aż się lekko przyrumienią. Pomidory myjemy i kroimy w kostkę. Pomidory krojone z oliwą i czosnkiem mieszamy ze świeżymi pomidorami i doprawiamy przyprawą kuchni włoskiej. Można też dodać odrobinę soli. Nakładamy na lekko przypieczoną bagietkę i dekorujemy rukolą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    smaczny pomysł na smakowite śniadanko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda wyśmienicie :)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię takie śniadanko.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !