Sposób przygotowania

Rosół wlać do garnka i postawić na ogniu. Obraną marchew ,pietruszkę zetrzeć na tarce i dodać do rosołu. Oczyszczone pieczarki zetrzeć na dużych oczkach i przesmażyć na maśle. Grzyby i obraną cebulę dodać do rosołu .Ryż opłukać i dodać do zupy.Zupę doprawić Kucharkiem i gotować na małym ogniu przez ok. 20-25 minut. Na koniec doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczna
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    tak jeszcze nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    zupka w sam raz dla mojego męża

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !