Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Danie szybkie i powalające gosci na kolana .
Mięsko mielimy , doprawiamy ja użyłam przyprawy kucharek śródziemnomorskiej , oscypka kroimy w małą kosteczkę , dymkę również .Wyrabiamy ok 10 min na gładką masę .


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    borgia

    Typowość bywa czasami nudna, dlatego skłaniam się bardziej ku takim koreczkom. Ale od razu zaznaczam, że nuda nie musi być niesmaczna. Lubię jak na talerzu pojawi się jednak coś innego... nowego. Śliczny po prostu pomysł.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    pomysłowe - bardzo ciekawy zestaw, do wersji na zimno dodałabym ogórka :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    oryginalny pomysł na koreczki
  • 10
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Ewa no też bedzie pasował mały korniszonek , przecięty na pół , nie dawno robiłam podobne z kaparami , dodam kiedys tylko z innego mięsa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania84

    nie trzeba gotowych kotlecików obtaczać w mące? nie rozlatują sie ?
  • 9
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Nie rozlatują się , bo masa wyrabiana odpowiednio długo jest bardzo plastyczna heheh ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    z zewnątrz wyglądają zwyczajnie, jednak to tylko pozory :o), cielęcina, oscypek ależ to musi być połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    a próbowałaś może drobiowej wersji?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !