Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Schab rozbijamy jak na kotleta , posypujemy przyprawą , pomidory odsączamy z zalewy i układamy po 2 szt na każdym płacie , mozarelle kroimy w plastry i kładziemy na pomidorach .


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasim

    tak się zastanawiam czy upieczenie tego schabu nie bedzie powodowało przypalenia się , bo wiadomo ze schab nie upiecze się w 5 min ?
  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    No wiadmo , że od mięsa dużo zalezy , ja kupuję u miejscowego rzeznika i zawsze mam pewnosć , ze schab jest z młodego prosiaka i wystarczy kilka min i będzie upieczone ;) ewentualnie można dopiec w piekarniku :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasim

    no właśnie tak myślałam bo jak się trafi na starszego osobnika to sie nie upiecze tak szybko , ale piekarnik to dobra alternatywa :)
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Tak można podpiec i potem włożyć do zaroodpornego naczynia i zapiec jakieś 15 min :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    pięknie wygladaja;)
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    smaczne
  • 4
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    dawno nie robiłam ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !