Sposób przygotowania

Śledzie wymoczyć 1-2 godziny.Pokroić w paski.Podobnie górki konserwowe.Cebule pokroić w kostkę,sparzyć wrzątkiem.Wymieszać keczup oliwę ,musztardę i cukier.Dobrze wymieszać.Połączyć ze śledziami i warzywami. Najlepiej wstawić do lodówki na noc,wtedy uzyskamy odpowiedni smak.Smacznego

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jedną porcję na wynos proszę!
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    Zgadzam się z Pyzą:) uwielbiam śledzie
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Przemek4

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    wyglądają smakowicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    lubie sledzie
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    śledziki palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    śledzie...to od kilku dni \"mój\" temat :-)))
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Na takiego śledzika to chętnie się skuszę.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    niezłe śledziki, a jaki ketchup?
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Keczup można dać łagodny lub pikantny w zależności od tego czy lubimy ostre potrawy czy nie.Jeśli robimy dla większej liczby osób lepiej nie przesadzać z pikantnością.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam śledzie pod każdą postacią

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !