Sposób przygotowania

Do garka wlewamy litr wody i rozpuszczamy 2 buliony wołowe. Warzywa kroimy w kostkę i wrzucamy do wywaru. Do zeszklonej cebuli z papryką dodajemy pomidory z puszki i wrzucamy do bulionu. W małym kubeczku mieszamy 3 łyżki koncentratu, 2 łyżki piekielnie ostrego sosu – MAD DOG red hot,i 2 łyżki śmietany mieszamy i rozgnieciony ząbek czosnku - wrzucamy do naszego piekielnego garka. Wszystko to gotujemy z przyprawami, aby nasza zupa pomidorowa była bardzo aromatyczna. Kiedy wszystko zaczyna bulgotać, możemy tylko się domyślać, co dzieje się w środku, zupę odstawiamy na pół godziny, aby smak był jeszcze bardziej piekielny. Podajemy ją piekielnie gorącą z makaronem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wiesława2

    ognista
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    smakuje tak jak się zwie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    gotowałam dzis i miałam rację piekielna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !