Sposób przygotowania

Lody kroimy w porcje według uznania. Ja roladę podzieliłe na 4 cześci. Tu tak jest rolda trzy smakowa. Na wierzch pokrojonego kawałka robimy dwa paski za pomoca bitej śmiatny. Ppsypujemy starta czekolada. Orzechy włoski wyjmujemy ze skorupki. Posypujemy nimi wierzch lodów i bitej śmietany, wykaldamy rodzynki. Polewamy likierem kawowym. Ilość, proporcje dodatków według upodobań.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    myślałam, że rolada samodzielnie sporządzona:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    niestety nie:( zawsze kupuje;)
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo smakowity deser na szybko.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Narobiłeś apetytu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    chyba nkt sobie nie odmowi
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    apetycznie sie zapowiada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !