Sposób przygotowania

1. W rondlu rozgrzewamy olej. Na małym ogniu przez 1 - 2 minuty smażymy wszystkie sypkie przyprawy. Następnie dodajemy czosnek, imbir, cebulę i przecier pomidorowy i smażymy jeszcze przez 2 minuty.
2. Do podsmażonych przypraw dodajemy mleko i śmietankę kokosową i doprowadzamy do wrzenia. Następnie dodajemy piersi z kury i całość gotujemy pod przykryciem na małym ogniu przez 20 minut. Podajemy z jaśminowym ryżem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    chętnie spróbuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Coś nowego:o) Musze spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    bogactwo smaku
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    świetne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    uwielbiam takie dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sisi1906

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    znakomity
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Bardzo apetyczne danie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    moje smaki:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wygląda skromnie, a kryje w sobie tyle aż smaków.. i to jakich :) mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    Muszę zrobić,bardzo ciekawi mnie jaki to ma smak.Myślę że pychota
  • 1
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    fajne połączenie smaków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !