Sposób przygotowania

Majonez zmiksować z oliwkami osączonymi z zalewy.
Doprawić pieprzem, suszonym chili oraz cukrem.
Dodać pokrojone marynowane chili i ponownie zmiksować na sos.
Posiekać szczypiorek i dodać do sosu.
Gotowy sos przełożyć do słoika i wstawić do lodówki - można przechować 3-4 dni ze względu na surowy szczypiorek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    *** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi pomysłami i przepisami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    świetny ten sos, muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !