Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rukola z bobu i sera feta

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rukola 1 garść
ser feta 1/4 szt
Musztarda francuska Prymat 1 łyżka
oliwa 1 łyżka
kukurydza 2 łyżki
koperek
bób 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Rukola z bobu i sera feta

Rukole myjemy i suszymy .Układamy dekoracyjnie na półmisku . Kukurydzę odsączamy dodajemy do sałatki . Bób jak mamy swieży to gotujemy ,ja użyłam konserwowego . Ser feta kroimy w kostkę .dodajemy koperek . Musztardę francuską mieszamy z oliwą ,dodajemy do sałatki .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika-twin 06.03.2013 09:22
przepyszne
mufinka79 30.03.2012 20:39
Uwielbiam bób, świetne połączenie :)
babcia
babcia 30.03.2012 18:12
pyszna
Kamila/kami007 30.03.2012 10:59
super
iwa643 30.03.2012 08:19
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak