Sposób przygotowania

Rukole myjemy i suszymy .Układamy dekoracyjnie na półmisku . Kukurydzę odsączamy dodajemy do sałatki . Bób jak mamy swieży to gotujemy ,ja użyłam konserwowego . Ser feta kroimy w kostkę .dodajemy koperek . Musztardę francuską mieszamy z oliwą ,dodajemy do sałatki .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Uwielbiam bób, świetne połączenie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !