Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z poobiednich resztek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

udko ugotowane 1 sztuka
marchew 1-2 sztuki
groszek konserwowy 1/2 puszki
ogórki konserwowe 5 sztuk
jajko 2 sztuki
cebula 1/2 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
musztarda wg uznania
majonez wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z poobiednich resztek

Jajko ugotować na twardo, wystudzić, obrać i pokroić w kostkę. Udko obrać i mięso pokroić na kawałki. Marchew pokroić w kostkę. Groszek osączyć z zalewy. Cebulę obrać i drobno posiekać. Ogórki pokroić w kostkę. Wszystkie składniki połączyć, doprawić do smaku solą, pieprzem i musztardą, dodać majonez i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak