Sposób przygotowania

Chleb namoczyć w wodzie, odcisnąć. Dodać do mięsa. Dodać pokrojoną drobno cebulę i zmiażdżony czosnek. Wbić jajka, doprawić do smaku, zarobić masę. Pieczarki umyć, pokroić w półplasterki, przesmażyć na maśle. Dodać tartą bułkę, wymieszać. Ogórki zetrzeć na tarce, odcisnąć z soku. Dodać do pieczarek, dodać też drobno pokrojoną cebulę. Doprawić do smaku i wymieszać. Kawałki masy mięsnej rozpłaszczać na dłoni, nakładać przygotowany farsz i zwijać podłużne kotleciki. Smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano.

Komentarze

  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    Ciekawe składniki.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Ładnie się prezentuje.
  • 0
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    bardzo lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !