Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rukola z oliwkami i sosem francuskim

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rukola 1 garść
kukurydza 4 łyżki
oliwki czarne 4 łyżki
Musztarda francuska Prymat 1 łyżka
oliwa 2 łyżki
miód 1/2 łyżeczki
ser feta 1/3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Rukola z oliwkami i sosem francuskim

Rukole myjemy i układamy na półmisku . Oliwki czarne kroimy w plasterki dodajemy do sałatki .Kukurydzę odsączamy dodajemy do półmiska z sałatką .Ser feta kroimy w kostkę Robimy sos .Musztarde francuską mieszamy z oliwa i miodem do smaku .Taki sosem polewamy sałatkę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IrenaM 04.04.2012 14:16
no to dzisiaj będzie takie cudo n obiad :)
ronald88 30.03.2012 13:40
super
iwa643 30.03.2012 07:50
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak