Sposób przygotowania

Mięso myjemy , osuszamy kroimy w drobna kostkę , podsmażamy na patelni na złoty kolor , przekładamy do garnka . Cebulę obieramy , siekamy drobno i również podsmażamy , przekładamy do mięsa , zalewamy wodą około 500 ml dodajemy przyprawę do gulaszu , dusimy na małym ogniu około 30 minut , doprawiamy do smaku solą , zagęszczamy wodą z maka ( 200 ml zimnej wody z 4 łyżkami mąki ) , wlać do sosu zagotować . Kaszę gotujemy w osolonej wodzie , studzimy . Wykładamy na talerz polewamy sosem z mięsem i kładziemy ogórka. Polecam .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    janko

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    znakomity
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 6
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Smerfetka250

    PYSZNE
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczne
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    też taki robię pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !