Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Jajka gotujemy na twardo, obieramy ze skorupek. Odcinamy dłuższe ścianki, aby móc wyciągnąć żółtka. Z kabanosa wycinamy 6 trójkątów, z których zrobimy uszy. W 3 plasterkach marchewki wykałaczkami robimy po dwie dziurki, aby otrzymać nosek świnki.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    aż szkoda je zjadać :)
  • 4
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    są przeurocze :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    fajnie wygladaja... :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    wyglądają genialnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Urocze świnki. Wspaniały pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Wypasione danie :P
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    znakomite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !