Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ryż wypłukać,ugotować w osolonej wodzie na sypko przez około 20 minut.Ostudzony ryż doprawić do smaku octem winnym,solą i cukrem do smaku,dodać suszoną natkę pietruszki i wymieszać składniki.Marchew obrać i ugotować tak żeby była jędrna.Z pora zdjąć liście,nacinając je tylko w jednym miejscu,liście pora włożyć do wrzącej wody i parzyć około 3-4 minuty.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo ładnie się prezentują.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    zapowiada się smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ale apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    rewelacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyglądają apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    ładnie wygladaja
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetny przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    brzmi ciekawie :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    moje klimaty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pięknie podane
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    prezentują się bardzo apetycznie i zapewne tak samo smakują :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna przekąska:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !