Sposób przygotowania

Dno rondelka spryskujemy olejem rzepakowym. Rozgrzewamy i na gorący wsypujemy ziarna popcorny. Ponownie lekko ziarna spryskujemy z zewnątrz. Garnek nakrywamy pokrywką. Gdy pęknie pierwsze ziarno pokrywkę na chwilę zdejmujemy i wsypujemy sól lnianą. Ponownie zakrywamy i czekamy, aż ziarna przestaną strzelać. Ciepły popcorn przesypujemy do miseczki i polewamy olejem lnianym. Mieszamy i gotowe. Świetna, zdrowa przekąska do TV. Smacznego.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Fajny pomysł z tym lnem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smaczny i pomysłowy :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Muszę wypróbować z tym olejem lnianym:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny ja kuuje taki do mikrofali
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny ja kuuje taki do mikrofali
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny ja kuuje taki do mikrofali
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię popcorn
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    takiego nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wspaniałe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !