Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Słodkie mięso z indyka

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

oliwa
pieprz szczypta
sól szczypta
natka pietruszki
brzoskwinie w puszce 5 połówek
indyk 2 piersi

Przepis i sposób przygotowania na: Słodkie mięso z indyka

Na początek piersi z kurczaka umyć i pokroić w plastry , następnie rozbić i posypać pieprzem solą . Brzoskwinie wrzucić do blendera i zetrzeć na gładką masę .Po 3 łyżki masy układać na środku rozbitego plastra a następnie zawinąć w ruloniki , zamknąć tez boki by farsz nie wyleciał . Tak przygotowane mięso wrzucamy na rozgrzaną oliwę na patelni i smażymy aż mięso się zrumieni . Wyjmujemy i dekorujemy posiekaną natką pietruszki .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 07.08.2012 19:26
Dobre.
ronald88 07.04.2012 17:42
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak