Sposób przygotowania

Schab umyć, zrobić przez środek dziurę. Nadziaą serem i ogórkiem pokrojonym w słupki.
Mięso obtoczyć w ulubionych przyprawach, ja używam piperzu cytrynowego, soli i ziół z kuchni włoskiej.

Dziury w mięsie sklejam wykałączką, całość opiekam na suchej patelni teflonowej.Następnie wkładam do rękawa z pokrojoną cebulką i łyżką oliwy, dla ostrości można wlać pół kieliszka brandy. Pieczemy w 180 stopniach 40 minut.


Życzę smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !