Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty czerwonej i majonezem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 szt
sól do smaku
szczypiorek do smaku
jabłka 1 szt
pieprz do smaku
ocet do smaku
majonez 2 łyż

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty czerwonej i majonezem

Główkę kapusty zetrzeć na tarce o grubych oczkach,posolić i odłożyć na chcwilę,potem wycisnąć wodę i kłąść do miski i dodac;
1 jabłko
szczypiorek\
1łyżeczka soli
pieprz
ocet
Całość dobrze wymieszać i dodać 2 łyżki majonezu i odstawić.
Surówkę zawsze doprawia sie 2 razy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 10.05.2012 07:46
uwielbiam
Juleczka20 07.05.2012 08:47
pyszna
Ania67 05.05.2012 08:08
Robię podobną- pycha
Jodaj 02.05.2012 09:30
pyszna
kate.500 30.04.2012 10:39
ekstra
KLEO 21.04.2012 12:02
musze wyprobowac
kbj31 18.04.2012 22:19
smaczna i ładnie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak