Sposób przygotowania

Główkę kapusty zetrzeć na tarce o grubych oczkach,posolić i odłożyć na chcwilę,potem wycisnąć wodę i kłąść do miski i dodac;
1 jabłko
szczypiorek\
1łyżeczka soli
pieprz
ocet
Całość dobrze wymieszać i dodać 2 łyżki majonezu i odstawić.
Surówkę zawsze doprawia sie 2 razy

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kbj31

    smaczna i ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    KLEO

    musze wyprobowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Robię podobną- pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !