Sposób przygotowania

Pokroić rybę w 3 cm kostkę, odrzucając skórę i ości. W szklanym lub fajansowym naczyniu ułóż warstwami rybę i ostrą papryczkę. Zalej sokiem z limonki, dodaj cebulę, czosnek, imbir, kolendrę, sól, pieprz i cukier. Marynuj w lodówce co najmniej 4 godziny.
Co godzinę dobrze wymieszaj, żeby cała ryba wchłonęła sok.

PS; NA SEVICHE RYBA MUSI BYĆ SUPER ŚWIEŻA. NAJLEPSZE SĄ BIAŁE FILETY Z SOLI; OSTATECZNIE MOŻE BYĆ DORSZ.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !