Sposób przygotowania

Sok z marchewki wlać do garnka, dodać nieco startej skórki cytrynowej oraz cukier i zagotować.
Doprawić sokiem z cytryny.
W niewielkiej ilości wody rozprowadzić skrobię ziemniaczaną i wlać do soku marchewkowego, stale mieszając, aż kisiel zgęstnieje.
Podawać na ciepło lub na zimno.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi pomysłami i przepisami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Bardzo pomysłowe. Skoro mamy ciasta i sorbety z marchewki to czemu nie kisiel? Brawo!
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    zupełnie cos nowego, nawet nie wyobrażam sobie smaku
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata23

    super pomysł
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Ten kisiel powstał z mojej miłości do soku marchewkowego :)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    ładnie wygląda, ale ja odpadam z degustacji ')

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !