Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać olej.
Cebulę pokroić w piórka, przesmażyć, dodać zioła, skropić płynną przyprawą do zup i poczekać, aż nieco zmięknie.
Do cebuli dodać piersi pokrojone w niewielkie kawałki i smażyć razem aż mięso się zetnie - doprawić do smaku.
Podawać z ziemniakami, ryżem lub pieczywem.

Komentarze

  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>*** Serdecznie zapraszam do przejrzenia moich pomysłów i przepisów na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    świetne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ciekawe warto wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !