Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ten biszkopt wychodzi zawsze i jest pyszny zawsze robięgo z głowy :)
Białka ubijamy na sztywno , następnie dodajemy po 1 żółtku na zmianę z cukrem cały czas ubijając , na koniec dodajemy połączone mąki z proszkiem i przesiane , lekko mięszamy , pieczemy na tej dużej brytfannie z piekarnika ok 10 min , po upieczeniu kroimy na 4 równe paski . musimy upie 2 takie biszkopty w tedy wyjdzie nam duża forma tortowa .


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super wygląda :-) na pewno smaczny :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    magdalea

    pomysłowe:)
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo ładne ciascho :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kolorowo i smacznie...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    wygląda super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Jakie kolorowe ciacho! Pięknie :)
  • 8
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Wyszło śłicznie , ale sprzątanie po barwnikach to była masakra , mój pierwszy raz z nimi zaliczony , kolejne bedą juz tylko lepsze hihih
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    ANiu jakie barwniki stosujesz? w proszku, żelu?
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    W proszku , ale dobija mnie to sprzatanie , strasznie sie byle pyłek potrafi rozmazać :(
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Iza10

    smakowicie wyglada ten torcik ;D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    ślicznie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !