Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem, dodając jajko, sól, cukier waniliowy. Ucierając na gładką masę dodawać mąkę tortową zmieszaną z proszkiem i mąkę ziemniaczaną. Przygotowane ciasto wyłożyć do formy wysmarowanej masłem. Piec ok 30-40 minut w temp.180 stopni formą ustawioną do góry tak by ciasto nie wyciekło. Udekorować lukrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    też chcę takiego:)
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    napewno smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !