Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy i osuszamy recznikiem papierowym , łyżeczką odrywamy ogonki i tzremy je grubych oczkach , kapelusze zostają , do poszatkowanych ogonków dodajemy mięsko , przyprawy i wyrabiamy ok 10 min na koniec salsę paprykową , taką masą nadziewamy pieczarki nie do pełna bo one się skurczą i pieczemy w piekarniku jakieś 15 min :)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    Aniu w jakiej temperaturze piec?
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Tak jak sie piecze mięso czyli 160 st , bo to się ma upiec a nie spalić :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewcia1312

    A mogą być,zamiast pieczarek inne grzyby,ugotowane,z zamrażalnika?
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Obawiam się że nie , mało które mają głębokie kapelusze , a mrożone to będą gąbczaste , ja zawsze robię z pieczarek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !