Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć, pokroić na mniejsze części. Oprószyć solą i pieprzem. Odstawić na 30nim. Można też natrzeć ziołami. Na patelni rozgrzać tłuszcz i obsmażyć mięso. Dodać pokrojoną cebulę. Wymieszać i chwilę smażyć. Podlać niewielką ilością wody i dusić 10-15min. Dodać pokrojone ogórki i kukurydzę, a następnie koncentrat pomidorowy. Doprawić do smaku i dusić do miękkości.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    jej ale smacznie wygląda! chyba się skuszę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny smak z ogórkiem..
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !