Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente. Marchewkę kroimy w kostkę i gotujemy na parze do miękkości razem z rybą owiniętą w folię aluminiową. Pieczarki pokroić na kawałki i cebulę posiekać. Na patelni rozgrzać olej i usmażyć pieczarki i cebulę. Dodać do makaronu. Ugototowaną marchewkę dodać do makaronu. Rybę obieramy ze skóry (jeśli jest), wyciągamy ości (jeśli są) i rozdrabniamy na kawałki i dodajemy do makaronu. Szklankę wody wlewamy do garnka i dodajemy mąki i robimy sos. Dodajemy skórkę od cytryny (1/2). Dodajemy łyżeczkę masła i i kilka łyżek mleka. Zagotowujemy i zalewamy makaron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    freekate

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wszystko to, co lubię.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi wybornie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi wybornie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !