Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo .Studzimy obieramy i przecinamy na pół ale w kształt ząbków .Tak jak na zdjęciu .Wyciągamy zółtka .Twaróg ucieramy z chrzanem ,dodajemy żółtka z wszystkich jajek .Mieszamy ,ucieramy dodajemy trochę majonezu .Doprawiamy solą i pieprzem .Z takiej pasty formujemy kulki i wkładamy do jajek.Z czerwonej papryki wycinamy dzioby i grzebienie dla naszych kogucików . Z koperku robimy ogonki . Pieprz czarny posłuży jako oczy koguta .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    urocze :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    tessinka

    ale śliczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !