Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Polędwicę z dzika dokładnie czyścimy, kroimy na małe kawałki. Marynatę mieszamy z olejem, zalewamy mięso. Dokładnie mieszamy, wstawiamy do lodówki na 24 godziny. Po upływie tego czasu mięso podsmażamy na rozgrzanej patelni (wkładamy mięso wraz z marynatą i nie dodajemy już dodatkowego tłuszczu). Dodajemy obraną i pokrojoną w cienkie paski marchewkę.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    podoba mi się taka wariacja
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Z chęcią bym posmakowała dziczyzny. Potrawa palce lizać.
  • 2
    original
    Opublikowano

    freekate

    ciekawy pomysł na dziczyznę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    patrząc na to pierwsze zdjęcie pomyślałem, że trzeba zrobić tortillę z dziczyzną :o)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !