Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekińska z czosnkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
ogórek kiszony 5 szt
jogurt naturalny
czosnek 3 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Pekińska z czosnkiem

Kapustę opłukać i pokroić w cienkie paski. Lekko ja nasolić. Ogórki zetrzeć na tarce do jarzyn. Przecisnąć czosnek. Odcisnąć nieco kapustę i dodać ogórka oraz czosnek. Zalać jogurtem. Doprawić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

octo 28.03.2012 20:54
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak