Sposób przygotowania

Mięso myjemy i dobrze osuszamy . Z podanych składników robimy marynatę wszystko mieszamy z oliwą , czosnek kroimy w talarki . Nacieramy mięso i marynujemy je na wierzch kładziemy plasterki czosnku . Gdy mięso się zamarynuje wkładamy do rękawa i zapiekamy około 2 godzin w temp 170-180 C , Gdy szynka się upiecze nie kroimy jej , poczekajmy aż ostygnie wtedy się nie rozpadnie . Polecam .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    zjadłabym takiej :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    zjadłabym takiej :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    taką to z chęcią bym spróbowała!
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    taka domowa - najlepsza!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    poprostu świetna,pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Wygląda przepysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fantastyczne, aromatyczne mięsko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna23

    domowa najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !