Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
natka pietruszki 1 pęczek
majonez 2 łyżki
sól 2 szczypty
pieprz 2 szczypty

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka gotujemy na twardo. Gdy ostygną jajka kroimy w kostkę, dodajemy sól i pieprz do smaku, natkę pietruszki, majonez i wszystkie składniki mieszamy razem. Jeżeli konsystencja jest zbyt sypka należy dodać majonezu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 21.03.2013 08:18
też robię paste jajeczną-nieco inaczej,ale lubimy każdy rodzaj-pycha
cooleczka 10.05.2012 21:47
robię podobnie - zamiast pietruszki dodaję szczypiorku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak