Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierka do kotletów drobiowych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser żółty 30 dag
smietana 18% 3 łyżki
jajko 2 sztuki
sól 2 szczypty
Pieprz czarny mielony Prymat 2 szczypty

Przepis i sposób przygotowania na: Panierka do kotletów drobiowych

Ser zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Jajko rozbełtać widelcem i dodać do sera. Następnie dodać śmietanę oraz przyprawy i wymieszać wszystko razem. W tak przygotowanej panierce obtaczać mięso i smażyć na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 21.04.2013 13:23
ciekawa panierka warto wypróbować
bursztynek 09.09.2012 22:03
ciekawa ta panierka, watra spróbowania, jeszcze takiej nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak