Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewki 2 sztuki
cukier drobny 2 łyżki
oliwa 3 łyżeczki
cebula 1 sztuka
kapusta kiszona 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę kroimy, marchewkę myjemy, obieramy i trzemy na tarce z dużymi oczkami, cebulę kroimy w kosteczkę.
Kapustę, marchewkę i cebulę umieszczamy w półmisku, dodajemy 3 łyżeczki oliwy, 2 łyżki cukru, pieprz i mieszamy. Surówkę odstawiamy na około 30 minut aby smaki przeszły. surówkę podawać schłodzoną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 13.07.2013 16:02
bardzo lubię
Poison1988 16.02.2013 18:18
uwielbiam taką surówkę :) jest przepyszna :)
Bernadeta1 10.11.2012 11:11
pyszna surówka
ElizaT 25.09.2012 22:17
extra jest

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak